Szerkezetek
Szerző: BVK-PRO
Hozzáadás dátuma: 01.12.2023

BVK-PRO, S.R.O.- STABIL PARTNER A POLGÁRI ÉS IPARI ÉPÍTŐIPAR PIACÁN

blog image

2020-ban az Acélszerkezetek részlegünk befejezte az EPERIA II projekt – a prešovi bevásárlóközpont építésének második szakasza – acélszerkezeteinek gyártási dokumentációját.

A workshop dokumentációját az OBERMEYER HELIKA s.r.o. által biztosított megvalósítási projekt alapján készítettük el.

Partnerünk és ügyfelünk a WINFER spol. s.r.o.

A szerkezeti modellt a Tekla Structures programban hoztuk létre. A modell összetettségét jól mutatja, hogy nagyszámú elemből áll: 28 309 egyedi és 2 609 fő részből. Az összeszerelési rajzok száma összesen 78 darab. Az összeszereléshez 16 000 csavart használtak.

A BVK-PRO, s.r.o. komplex projektmegoldásokat kínál a teherhordó szerkezetek építéséhez, valamint a technológiák szerinti alapozások építéséhez, még a nehéz geológiai vagy technológiai körülmények között is. Természetesen a befektetővel való intenzív kölcsönös kommunikáció számunkra természetes, a tervezésben vagy megvalósításban részt vevő valamennyi résztvevővel együttműködve.

Fontos partnereink a vezető építészirodák, fejlesztők és beruházók, kivitelező és gyártó cégek, amelyek számára feldolgozzuk a kivitelezési projekteket és a teherhordó szerkezetek gyártási dokumentációját.

Ing. Varga Ádám
a társaság ügyvezető igazgatója

Cikk megosztása:
FB IN

Hírek a világunkból

Mindig tájékozódjon a legújabb trendekről és tippekről a statika és az építőipar területén.
Minden cikk

Iratkozz fel
hírlevelünket

És tájékozódjon a világunk híreiről
Digitális ügynökség által létrehozott Wink & Nod
www.bvk-pro.com © 2023