Hírek
Szerző: BVK-PRO
Hozzáadás dátuma: 01.12.2023

BVK-PRO, S.R.O.

blog image

A BVK-PRO, s.r.o. – épületek statikája vállalat 2017 óta van jelen a piacon. Széleskörű tapasztalatának köszönhetően a vállalat professzionális szolgáltatásokat nyújt az épülettervezés, különösen a statikai tervezés területén. Ezek főként előregyártott, vasbeton, acél, fa, falazott és geotechnikai szerkezetek.

Kifejtve:

  • Az épületszerkezet statikai számításai és tervei
  • Talaj- és mélyépítési szerkezetek projektdokumentációja a statika területén
  • Meglévő épületek szerkezeti értékelése
  • Dinamikus számítások és értékelések a szeizmikus terhelésekre vonatkozóan
  • Előregyártott és monolit vasbeton szerkezetek gyártási dokumentációja
  • Acél- és faszerkezetek gyártási dokumentációja

E tevékenységek mellett számos egyéb feladatot is megoldunk az aktuális ügyféligényeknek megfelelően; az ügyfélhez való egyéni hozzáállást és az ügyfél elégedettségét tartjuk elsődlegesnek.

Csapatunk 20 tapasztalt szakemberből áll – engedélyezett statikusok, mérnökök és tervezők, akik a legigényesebb feladatokkal is megbirkóznak az ipari, a lakóépületek és a polgári építkezés területén. Ügyfélkörünk a hazai és a külföldi piacokon működő gyártó, technológiai és kereskedelmi vállalatokból áll. Ügyfeleinkkel a kezdeti konzultációtól kezdve a szerkezet tervezésén és optimalizálásán (BIM – 3D modellezés) keresztül a projektdokumentáció tényleges kidolgozásáig dolgozunk együtt. Munkatársaink a meglévő épületek felújítása és felmérése, valamint az épületek tartószerkezeteibe történő beavatkozások tervezése során is biztosítják a szükséges információkat.

Az ügyfelek pozitív visszajelzéseinek és a magasépítés területén végzett szakmai tanácsadási tevékenység iránti folyamatos érdeklődésnek köszönhetően a megrendelések számának növekedését tapasztaljuk. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy tovább fejlődjön és korszerűsödjön. A BVK-PRO, s.r.o. – épületek statikája jelenleg nemcsak Szlovákiában, hanem a Cseh Köztársaságban és Magyarországon is működik.

Cikk megosztása:
FB IN

Hírek a világunkból

Mindig tájékozódjon a legújabb trendekről és tippekről a statika és az építőipar területén.
Minden cikk

Iratkozz fel
hírlevelünket

És tájékozódjon a világunk híreiről
Digitális ügynökség által létrehozott Wink & Nod
www.bvk-pro.com © 2023